Over ons

Samen meer dan 20 jaar ervaring in ICT

QuConsult is eind 2016 gestart door Rob Ruck, een entrepreneur die zijn sporen in de ICT heeft verdiend. Hij zag business in de wereld van de consultancy op gebied van ICT-ondersteuning en ICT-beheer omdat er schaarste heerst én een tekort aan goed gekwalificeerd personeel. Overal vandaan worden consultants binnengevlogen tegen torenhoge tarieven maar regelmatig blijven resultaten uit.

Aan de andere kant zijn er veel goede ICT-‘ers die een stap willen zetten naar de top op het gebied van ICT maar die de nodige kennis en ervaring ontberen. Mede-oprichter Dirk-Jan Troost, de technisch expert binnen onze organisatie, zorgt voor het opleiden en begeleiden van de medewerkers in hun scholingstrajecten.

Klantbelang voorop

Wij zijn integer. We hebben geen verborgen agenda’s en het belang van de klant staat voorop. Als wij constateren dat de opdrachtgever onderdeel is van het probleem, dan signaleren wij dat ook. Als onze diensten niet geschikt zijn voor het oplossen van een bepaald type probleem, dan nemen we de opdracht niet aan.

Afspraak is afspraak

Afspraken die we hebben gemaakt komen we altijd na. Ook fixed-price-trajecten met onvoorziene wendingen en complicaties maken we af conform afspraken. Dit is de service waar wij ons prettig bij voelen.

Samenwerken

Wij geloven in samenwerking, zowel voor een beter resultaat als om van elkaar te leren. Deze samenwerking speelt zich zowel af binnen QuConsult als tussen QuConsult en haar klanten en partners. Opdrachten voeren we meestal met minimaal twee personen uit, omdat twee mensen meer zien dan één. Goed samenwerken levert meer op dan de som der delen.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van onze ICT oplossingen of detachering?