Over ons

Samen meer dan 20 jaar ervaring in ICT

QuConsult is al jaren een toonaangevende speler in de wereld van IT detachering. Met onze jarenlange ervaring in het detacheren van medewerkers en het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en hun medewerkers, zijn we in staat om onze klanten te voorzien van de beste IT-professionals op de markt.

QuConsult is opgericht met het doel om bedrijven te voorzien van de beste IT-professionals op de markt. We zijn trots op onze reputatie als een toonaangevende speler binnen IT detachering en hebben al jaren ervaring in het matchen van opdrachtgevers met gekwalificeerde medewerkers.

Ons team van gekwalificeerde recruitment consultants werkt nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun specifieke behoeften zijn en om de juiste kandidaten te selecteren. Dit betekent dat we in staat zijn om de meest geschikte medewerkers te vinden die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Daarnaast bieden we onze medewerkers tal van voordelen, zoals flexibele werktijden, professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een concurrerend salaris. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers gemotiveerd en tevreden zijn, wat leidt tot betere prestaties en een hogere klanttevredenheid.

Bovendien houden we ons aan de hoogste standaarden op het gebied van arbeidsethiek en zorgen we ervoor dat onze medewerkers worden behandeld met respect en waardigheid. Dit is één van de redenen waarom we zo trots zijn op ons team van deta-medewerkers en waarom we zo graag met hen samenwerken.

Al met al is QuConsult de perfecte partner voor bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde IT-professionals voor detachering. Neem contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.


Wij zijn NEN 4400/4401 gecertificeerd


Miguel en Dirk-Jan zagen business in de wereld van consultancy op gebied van ICT. Er is een schaarste aan goed personeel, daarom hechten wij veel waarde aan onze interne trainingen en het behalen van certificeringen.
QuConsult is partner van PearsonVue, dus onze medewerkers kunnen altijd snel schakelen en op examen!

Aan de andere kant zijn er veel goede ICT-‘ers die een stap willen zetten naar de top op het gebied van ICT, maar die de nodige kennis en ervaring missen.
Miguel en Dirk-Jan, de technisch experten binnen onze organisatie, zorgen voor het opleiden en begeleiden van de medewerkers in hun scholingstrajecten.


Klantbelang voorop


Wij zijn integer. We hebben geen verborgen agenda’s en het belang van de klant staat voorop. Als wij constateren dat de opdrachtgever onderdeel is van het probleem, dan signaleren wij dat ook. Als onze diensten niet geschikt zijn voor het oplossen van een bepaald type probleem, dan nemen we de opdracht niet aan.

Afspraak is afspraak


Afspraken die we hebben gemaakt komen we altijd na. Ook fixed-price-trajecten met onvoorziene wendingen en complicaties maken we af conform afspraken. Dit is de service waar wij ons prettig bij voelen.

Samenwerken


Wij geloven in samenwerking, zowel voor een beter resultaat als om van elkaar te leren. Deze samenwerking speelt zich zowel af binnen QuConsult als tussen QuConsult en haar klanten en partners. Opdrachten voeren we meestal met minimaal twee personen uit, omdat twee mensen meer zien dan één. Goed samenwerken levert meer op dan de som der delen.