Skip to main content

Over ons

Samen meer dan 20 jaar ervaring in ICT

QuConsult is eind 2016 gestart.
De focus ligt voornamelijk op IT-Detachering. Daarnaast biedt QuConsult een aantal managed diensten aan, welke we aan het uitbereiden zijn.
Miguel en Dirk-Jan zagen business in de wereld van consultancy op gebied van ICT. Er is een schaarste aan goed personeel, daarom hechten wij veel waarde aan onze interne trainingen en het behalen van certificeringen.
QuConsult is partner van PearsonVue, dus onze medewerkers kunnen altijd snel schakelen en op examen!

Aan de andere kant zijn er veel goede ICT-‘ers die een stap willen zetten naar de top op het gebied van ICT, maar die de nodige kennis en ervaring missen.
Miguel en Dirk-Jan, de technisch experten binnen onze organisatie, zorgen voor het opleiden en begeleiden van de medewerkers in hun scholingstrajecten.

Klantbelang voorop

Wij zijn integer. We hebben geen verborgen agenda’s en het belang van de klant staat voorop. Als wij constateren dat de opdrachtgever onderdeel is van het probleem, dan signaleren wij dat ook. Als onze diensten niet geschikt zijn voor het oplossen van een bepaald type probleem, dan nemen we de opdracht niet aan.

Afspraak is afspraak

Afspraken die we hebben gemaakt komen we altijd na. Ook fixed-price-trajecten met onvoorziene wendingen en complicaties maken we af conform afspraken. Dit is de service waar wij ons prettig bij voelen.

Samenwerken

Wij geloven in samenwerking, zowel voor een beter resultaat als om van elkaar te leren. Deze samenwerking speelt zich zowel af binnen QuConsult als tussen QuConsult en haar klanten en partners. Opdrachten voeren we meestal met minimaal twee personen uit, omdat twee mensen meer zien dan één. Goed samenwerken levert meer op dan de som der delen.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van onze ICT oplossingen of detachering?