Digitale werkplek

Altijd Operationeel, Altijd Veilig

Voor een gegarandeerde state-of-the-art ICT-omgeving is het niet alleen essentieel om ad hoc onderhoud uit te voeren, maar juist ook om preventieve maatregelen te nemen. Of het nu gaat om on-site of remote onderhoud, uw ICT-omgeving is onze prioriteit. Met innovatieve oplossingen en deskundig personeel zorgen wij ervoor dat u ongestoord kunt blijven focussen op uw onderneming.

Met een breed scala aan diensten zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer, serverbeheer, back-up, disaster recovery en onze helpdesk, zorgen wij ervoor dat uw ICT-beheer altijd up-to-date is. Want dat is waar wij ons om bekommeren. Wij nemen alles uit handen, inclusief de eventuele overgang van en naar een nieuw systeem. Al onze diensten zijn apart af te nemen, waardoor u eenvoudig kunt op- of afschalen. U zit nooit vast aan langdurige contracten en kunt altijd rekenen op ondersteunende consultancy.

De Voordelen:
  • Zorgeloos Werken
  • Zekerheid van Veilig Werken
  • Inzicht door Maandelijkse Rapportages
  • Kostenbesparing
Continuïteit & Zekerheid

Zorgeloos werken, altijd en overal? Werkplekbeheer maakt het mogelijk. Hiermee bent u verzekerd van de laatste beveiligingsupdates, een actuele antivirus, de recentste beveiligingspatches en proactieve monitoring van uw systemen. Een extra voordeel is dat dit resulteert in een AVG-rapportage, waarmee u aantoont dat uw systemen up-to-date en AVG-compliant zijn.

Helpdesk & 24/7 Storingsdienst

Vertrouw op het feit dat uw ICT altijd operationeel is. Mocht er onverhoopt toch een calamiteit plaatsvinden of heeft u een vraag, dan staat onze ITIL-gecertificeerde helpdesk voor u klaar. Onvoorziene noodgevallen gebeuren altijd onverwacht, daarom kunt u 24/7 rekenen op onze storingsdienst.

Actief Betrokken

U wilt zich concentreren op uw bedrijf en niet op de ICT; deze moet simpelweg altijd functioneren. Onze ITIL-gecertificeerde engineers testen regelmatig de beveiliging van uw netwerk, zowel intern als extern. Ze beheren, controleren en onderhouden uw systemen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op!